Despre noi

Acasă » Despre noi

Cine suntem?Bine ați venit la Mannequin Tattoo

Destinația ta pentru arta corporală de cea mai înaltă calitate! Suntem mândri să fim unul dintre cele mai profesionale saloane de tatuaje și piercinguri din inima Sibiului. Echipa noastră de artiști talentați și experimentați este dedicată să creeze opere de artă personalizate care să îmbine stilul, expresia personală și calitatea superioară.

La Mannequin Tattoo, nu oferim doar tatuaje și piercinguri, ci experiențe autentice și durabile. Descoperă lumea noastră creativă și transformă-ți corpul într-o pânză vie cu noi!


Istoria noastră

The most loved tattoo and piercing salon since 2015

Mannequin Tattoo își trasează drumul în lumea artei corporale încă din 2015, când am pus bazele în frumosul oraș Sibiu. Cu pasiunea pentru creație și dorința de a oferi o experiență de neuitat clienților noștri, am reușit să ne facem rapid remarcați pe piața tatuajelor și piercingurilor.

Cu fiecare linie trasată și cu fiecare client satisfăcut, am crescut și ne-am dezvoltat. Astăzi, în 2023, suntem mândri să sărbătorim deschiderea salonului nostru și în pitorescul Craiova, extinzând astfel pasiunea și experiența noastră artistică către noi orizonturi.

Cu un ochi mereu spre inovație și calitate, ne-am propus să aducem Mannequin Tattoo în fiecare oraș mare din România, astfel încât să putem împărtăși arta și pasiunea noastră cu oameni din toate colțurile țării.

Mulțumim pentru că ne-ați fost alături în această călătorie artistică și abia așteptăm să vă întâmpinăm în fiecare nouă locație cu aceeași dedicare și creativitate care definesc Mannequin Tattoo.

Scroll To Top
Close
Close

Coș cumpărături

Close

Coșul este gol!

Continuă cumpărăturile