Salon Mannequin Tattoo

Acasă » Salon Mannequin Tattoo

Salon Mannequin Tattoo este un salon profesional de TATUAJE permanente, TATUAJE temporare 1i piercinguri din Sibiu.

Vă oferim servicii excepționale și de cea mai bună calitate, încă din 2015. Vă așteptăm în locația noastră centrală, cu o echipă profesionistă și plină de pasiune. FAMILIA MANNEQUIN!

Preț Tatuaj Permanent

 Cum se stabilește prețul unui tatuaj? Prețul unui tatuaj este determinat de durata execuției și complexitatea acestuia. Pentru a afla prețul, trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la numărul 0758365382 sau în privat pe Instagram sau Facebook. În mesaj, precizează zona corpului, dimensiunea și atașează o fotografie a tatuajului. Tarifele încep de la 200 lei/oră pentru tatuaje. Dacă dorești un tatuaj personalizat și unic, suntem disponibili să-l creăm de la zero, conform specificațiilor și indicațiilor tale.

Preț Tatuaj Temporar

Prețurile pentru tatuajele temporare încep de la 35 de lei și pot crește în funcție de durata execuției și complexitatea acestuia. Pentru a afla prețul, trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la numărul 0758365382 sau în privat pe Instagram sau Facebook. În mesaj, precizează zona corpului, dimensiunea și atașează o fotografie a tatuajului.

Contactează-ne

Vezi Portofoliu

Program de lucru

Marți – Sâmbătă: 10:00 – 18:00

Duminică – Luni: Închis

Locație Salon Mannequin

Scroll To Top
Close
Close

Coș cumpărături

Close

Coșul este gol!

Continuă cumpărăturile